Handväska Religion Silver Viper Fold Over Aged Aftonväska

349,00 kr
179,00 krSpara 49%
Inkl. moms
Snygg skinnväska med coola detaljer. En liten och praktisk 'pennfodralsväska'. Den har ett litet antikt utséende med en
  • Säker betalning med Klarna Checkout. Faktura, Delbetala Kort, Swish Säker betalning med Klarna Checkout. Faktura, Delbetala Kort, Swish
  • Order skickas inom 24/48 timmar vardagar. 1-3 dagars leveranstid. Order skickas inom 24/48 timmar vardagar. 1-3 dagars leveranstid.
  • 30 dagars ångerrätt 30 dagars ångerrätt
  • Reducerat pris
Handväska Religion Silver Viper Fold Over Aged Aftonväska
Kvantitet
I lager

Snygg skinnväska med coola detaljer. En liten och praktisk 'pennfodralsväska'. Den har ett litet antikt utséende med en sliten silverfärg. I mitten finns en rand av ormskinn samt ett spänne med nitar och döskallar som piffar upp den lilla väskan lite extra.För mer information, under fliken 'Specifikationer'Religion började som ett t-shirt märke och dess blandning av anarkistiska och grafiska kommersiella attribut har fått märket att ligga i framkant både i mode och medias strålkastare. Deras `ingen rädsla policy` i att experimentera med design tekniker, tvättar och trender har gett märket dess tilltalande uende med en rockig edge. Religion är hängiven att fullfölja deras individuella stil: texter, citat, musik och Brittiska arv har alltid varit en tung influens bakom varje kollektion. Inspiration från Londons östra del och den internationella gatukulturen har blivit en viktig del i skapandet av märkets mycket älskade signatur.Religions innovativa design har blivit ett måste för alla mode fanatiker. Skapade ett stort kändis följe som Agyness Deyn, Girls Aloud, Kate Moss, Paris Hilton and Kylie Minogue.
Religion
BG0158

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password